top
logo

produk-lelaki.gif

PENJAGAAN ZAKAR

WANGIAN PEMIKAT WANITA

produk-wanita.gif

RAPAT & KEPUTIHAN

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

indostore-ym

:::  HOT LINE  :::

- EN SAM -
 019-2722219

jaminan.gif

 

  KEDAI ONLINE BEROPERASI 24 JAM


SELAMAT DATANG KE KEDAIKELUARGA.COM

KEDAIKELUARGA adalah pengedar produk-produk kesihatan . Produk-produk kami disusun mengikut jenama dan juga kegunaan utama produk tersebut. Sila klik pada kategori atau jenama yang sesuai untuk anda disebelah kiri.

Kami di KEDAIKELUARGA.COM menawarkan servis yang cepat, cekap dan sulit. Semua pesanan anda adalah dirahsiakan. Tiada siapa yang tahu produk apa yang anda pesan kerana produk dibungkus dalam bekas khas dan kemudian dibalut dengan plastik.

 

PRODUK PANAS

Ketahuilah segala produk paling hot dan berkesan sebagai panduan untuk membeli.

MURAH DAN ORI
Bandingkan harga kami dengan website yang lain,kami akan janjikan memberi harga yang terbaik untuk anda.

PEMBUNGKUSAN SULIT
Kami pastikan segala bungkusan dibalut dengan rapi,tiada siapa tahu barang di dalam,PRIVASI anda terjamin.

 

tambah-saiz-zakar penjagaan-zakar tahan-Lama
tambah-nafsu-dan-stamina payudara-dan-punggung penjagaan-wajah
Rapat-dan-segugup set-bersalin Pelangsingan-Dan-Kurus

 

Produk Terhangat di kedaikeluarga.com

Phero x

Pro Extender

Handsome Up

Phero-xicon-hot RM 79.00
Pos Percuma
  1. Lebih memikat secara seksual.
  2. Lebih respon mendalam dari segi hubungan intim.
  3. Bagus dalam perhubungan bisness/pekerjaan.

>> Lihat & Beli <<

Pro Extender
- Promosi Hebat-
icon-hot RM 130.00
Pos Percuma
  1. Menambah kepanjangan
  2. Mampu menyentuh makam wanita
  3. Meluruskan sebanyak 40%

>> Lihat dan Beli <<

Handsome-UPicon-hot RM 120.00
Pos Percuma
  1. Zakar yang akan besar.
  2. memberikan kuasa maksimum kepada
  3. Merawat dan membesarkan zakar

Pheromax

 Vakoou Original

Jantan Gel

Pheromax
icon-hot RM 60.00 (semenanjung)
RM 65.00 (sabah/sarawak/labuan)
  1. Meningkatkan daya keterampilan dan konfiden anda.
  2. Rakan sekerja akan menghormati anda.
  3. Bagus dalam perhubungan bisness/pekerjaan.

>> Lihat dan Beli <<

Vakoou Originalicon-hot RM 110.00
Pos Percuma
  1. Menyuburkan sperma
  2. Menguatkan otot-otot zakar 
  3. Mampu merawat mati pucuk
  4. Meningkatkan peredaran darah dikawasan zakar
  5. Zakar bertamabah keras dan lebih tegang.
>> Lihat dan Beli <<
Jantan Gel
icon-hot RM 60.00 (semenanjung)
RM 65.00 (sabah/sarawak/labuan)
  1. Tahan lama ketika bersama isteri
  2. Jantan Gel direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih lama diranjang,
  3. meningkatkan keyakinan diri dan memuaskan pasangan.

>> Lihat dan Beli <<

 PRODUK LELAKI hot

Tambah saiz zakar -> PRO EXTENDER , SENSAOIL
Penjagaan Zakar - > VAKOOU ORIGINAL , SENSACREAM
Tahan Lama -> JANTAN GEL ,PL SUPERGEL , LIBIDO GEL , CICIN ASKMARA KANDA , SENSACREAM
Tambah Nafsu & Stamina -> , PACAK LANGIT PREAL PLUS
Wangian Pemikat Wanita -> PHEROMAX , PHORE -X

 

 PRODUK WANITA hot

Payudara / punggul -> YUZIP NIPLITE CREAM , PAM PAYUDARA, FIRMING CREAM BIO-ASLI
Penjagaan Wajah ->  FACE MAGIC TOUCH FOR WOMAN 
Rapat / Sengugup / Keputihan -> AYUZIP VGIN LOTIONAYUZIP VGIN POWDER
Set Bersalin -> JAMU IBU HALIMAH , LEESA FORMULA
Wangian Pemikat Lelaki -> PHEROLINS

 

SOALAN YANG BIASA DITANYA

- Soalan sekali dengan jawapan -

 Soalan 1 : Berapa lama produk yang saya pesan akan sampai?
jawapan -> Kami menggunakan pos laju dalam urusan penghantaran produk. Untuk semenanjung Malaysia, kebiasaanya anda akan menerima produk anda dalam masa 1-3 hari dan bagi sabah, serawak, labuan dan kawasan luar bandar.(LUAR NEGARA SINGAPURA, BRUNEI, INDONESIA 7hari). Jika anda tinggal dibandar-banda besar, biasanya sehari barangan sudah sampai. Jika anda tidak menerima produk anda selepas 5 hari, sila hubungi kami semula. Kami akan cuba bantu anda
Soalan 2 : Adakah pelanggan boleh mempercayai proses jual beli melalui internet bersama KedaiKeluarga.com?
jawapan -> Ya!! Anda tidak perlu sesekali ragu-ragu tentang perniagaan yang dijalankan di KedaiKeluarga.com. Ini adalah satu JAMINAN untuk anda.ini kerana pihak kami telah memberi No.Pendaftaran niaga kami SA0285554-U dan nmbl taliphon kami 019-2722219 sekiranya ada penipuan belaku anda boleh chek di nmbl pendaftaran niaga kami.
 Soalan 3 : Bagaimanakah proses pembelian ini berlaku?
jawapan -> Proses pembelian akan berlaku diantara KedaiKeluarga.com dan pembeli. Pembayaran harus dilakukan oleh pembeli dahulu sebelum barang dihantar. Sila maklumkan kepada pihak kami melalui telefon/sms/email setelah pembayaran dilakukan. Sila simpan dokumen pembayaran anda.Setelah bayaran diterima,barang akan terus dihantar secepat mungkin melalui khidmat pos laju atau kurier lain.
Soalan 4 : Bagaimana cara untuk mengunakan produk ini, cotohnya cara untuk mengunakan Vakoou dan Pro Extender?
jawapan -> Cara mengunakan setiap produk akan dibekal bersama produk nanti. Namun begitu jika anda masih kurang faham juga cara menggunakan produk ini setelah membaca "cara penggunaan" di setiap produk anda beli,anda boleh buka website kami KedaiKeluarga.com dan anda boleh baca semula tentang penggunaan produk kami jual ini tetapi masih juga tidak faham cara prngunaannya anda blh SMS kami atau cll 019-2722219 tanya kami bagi setiap produk yang anda beli.
Soalan 5 : Apakah yang ditulis pada ITEM di borang POS LAJU ?
jawapan -> Kami akan tulis 'SSA GLOBAL' iaitu tuan punya website dan ada juga atas permintaan pelanggan, kami tulis dari KedaiKeluarga.com. iaitu nama syarikat, Ruangan item biasanya kami akan tinggalkan kosong sahaja, namun ada sesetengah kes pejabat pos minta isikan(jarang berlaku). Dan kami akan isi kandungan item itu dengan nama "barangan plastik @ produk kesihatan".
Soalan 6 : Bilakah waktu operasi KedaiKeluarga.com?
jawapan -> kedai kami Beroperasi 24jam.
Soalan 7 : Jika harga produk RM 165.00 saya hanya guna cash deposit machine, jadi terpaksa masukkan RM170.00 Bagai mana baki saya?
jawapan -> Jika ini terjadi sila maklumkan kepada kami sebagai peringatan tetapi biasanya kami akan perasan duit terlebih dan untuk mendapatkan hak anda kembali kami akan masukkan di dalam sampul produk anda. Jika tiada maknanya kami terlupa atau ter'miss' jadi TOLONG maklumkan kepada kami semula.Satu cara lagi semasa mengisi borang pesanan sila tulis di ruangan bukti transaksi dan sertakan sekali no akaun bank anda untuk kami transfer baki anda.
Soalan 8 : Bagaimana kalau tidak sampai selepas 5 hari?
jawapan -> Boleh telefon di 019-2722219, email di "HUBUNGI KAMI" dengan memberi nama dan rujukan pesanan belian.
Soalan 9 : Saya ni pemalu, saya takut kawan pejabat rumah tahu apa yang saya beli?
jawapan -> Jangan risau.Kami telah menjalankan perniagaan intenet hampir 3 tahun. Setiap produk akan dibungkus kemas dan mustahil untuk kawan-kawan tahu.saudara boleh lihat contoh bungkusan disini ->> klik disini <<- apa-apa yang anda beli kecualilah anda sendiri yang tunjukkan pada mereka. Pos Laju akan hantar bungkusan ke tangan anda. Jika anda tiada dirumah, mereka takkan sama sekali letak bungkusan dalam peti surat anda. Pos Laju akan meminta tandatangan anda selepas bungkusan diserahkan pada anda. Jadi anda tidak perlu risau. Pesanan anda pasti sampai. Jika hilang sekali pun, kami akan cari dan gantikan untuk anda.

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2014.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Pagerank