top
logo

produk-lelaki.gif

PENJAGAAN ZAKAR

WANGIAN PEMIKAT WANITA

produk-wanita.gif

RAPAT & KEPUTIHAN

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

indostore-ym

:::  HOT LINE  :::

- EN SAM -
 019-2722219

jaminan.gif
 
 
Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita |Penjagaan Wajah| Payudara/Pinggul |

Rapat & Keputihan|Set Bersalin

 

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS' kan maklumat anda seperti
Nama Produk |Nama Anda | Alamat | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran| NO Phone ke 019-272 2219

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini - 

 

yes VIMAX ORIGINAL CANADAyes

 vimax-1

VIMAX ORIGINAL CANADA

 RM 270.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


Vimax adalah herba terkemuka dari Canada. Sudah 15 tahun terjual di pasaran dunia dan 6 tahun di pasaran Malaysia. Satu tempoh yang paling lama berbanding jenama lain.

Vimax memang BEST dan TERBAIK dalam pasaran. Kami dapati ia menjadi barang buruan "PENCIPLAK".
Jadi jangan terpedaya dengan barang tiruan yang bersepah dipasaran.
Sila pastikan anda beli yang ORIGINAL.
Vimax ialah makanan tambahan atau food suplemen untuk lelaki, yang mampu membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki secara 100% herba asli. Secara amnya, ia mampu membawa kesan positif kepada sistem reproduktif lelaki serta mengekalkan kesihatan lelaki.

" Ulasan ringkas pengguna, isteri suka, saiz tambah 2 inci dan bertambah ???, mani semakin banyak, 3 bulan guna, kekerasan bertambah! "

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN .Vimax ini memberi kesan yang KEKAL.
-Vimax akan memberi kesan yang memuaskan dari segi saiz kekerasan, dan pancutan sperma.

-Vimax juga meningkatkan nafsu seks dan stamina ketika hubungan intim.

-Pancutan yang lebih puas juga dapat dinikmati, selain seks yang lama hingga berjam lamanya.

-Peningkatan dari segi konfiden ,Vimax akan menjadikan mereka lelaki idaman wanita.

Tiada pantang larang walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.

KESAN PENGUNAAN VIMAX

Vimax adalah jamuan semulajadi dan esklusif adalah lengkap untuk tingkatkan daya seksual.Setiap ramuan memainkan peranan penting.

Bilakah keputusan maksimum yang dapat dilihat

Minggu Pertama - Ke Empat
Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang - jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.

Minggu Ke Lima - Ke Lapan
Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.

Minggu Ke Sembilan dan berikutnya
Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.

Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhanyang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.

Vimax %100 Herba Yang Selamat Dan Bahan-Bahannye

Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar - Dikenali Di China Berpandukan Yin Yang Huo. Laporan doktor-doktor perubatan yang teratas dan Cina rumpai kambing yang begitu cepat peningkatan dan bertambah baik erektil berfungsi. Diguna bagi memulihkan seksual dan mengurangkan keletihan. Bekerja untuk membolehkan testosteron memiliki satu dorongan seks dan ketahanan. Telah dibuktikan secara semula jadi untuk meningkatkan sensasi fizikal dan seksual.

Ginkgo - Penggunaan ubat ginkgo boleh disusur kembali 5,000 tahun dalam ubat herba Cina. Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo adalah untuk membantu aliran darah ke otak yang penting dalam fungsi mental. Herba juga membantu aliran darah ke kemaluan yang bertambah yang baik untuk fungsi seksual. Dalam satu kajian 78% sekumpulan lelaki mati pucuk dilaporkan penting dalam pembaikan.

Ginseng - Terpakai untuk memperbaikil kelemahan dan tenaga tambahan. Ahli-ahli sains orang Rusia menunjukkan bahawa ginseng merangsang kedua-dua fizikal dan kegiatan mental dan mempunyai satu perasaan yang positif kelenjar-kelenjar seks dan menambah prestasi olahraga.Digunakan untuk mati pucuk sebagai ia normalizes tekanan darah dan meremajakan dan menyegarkan semula badan dan menaikkan pertumbuhan tisu saraf. Bahan-bahan utama adalah ginsenosides yang memindahkan aliran darah ke otak dan zakar. Sumbangan herba kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia cenderung membina darah dan sperma

Lihat Sejenis Pokok Palma - Dikenali untuk merangsang satu libido yang rendah pada jantan dan untuk menambah tenaga seksual. Satu sebatian dalam gergaji sejenis pokok palma telah afrodisiak kesan-kesan. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan bahawa sejenis pokok palma gergaji adalah satu rawatan berkesan untuk ramai manusia, BPH ditemui satu petikan itu sejenis pokok palma gergaji dikurangkan saiz prostat dengan 13 peratus. Menambah seksual berfungsi dan mengurangkan kolesterol dan asid lemak dalam darah.

Buah Cayenne- Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung tetapi tingkah-laku hati bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan bertempur.

Adakah ada kesan sampingan akan dialami sekiranye makan vimax ini?

Jawapan : adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat . Apa yang anda perlukan ialah,anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak. 

 

vimax

all vimax 2012

 


 

kesan-Vimax

 

Video Vimax Original Canada

Kelebihan Vimax Original Canada

  • Memanjangkan zakar sehingga 4 inci dalam masa 3 bulan ia bergantung pada tubuh badan anda,tetapi kesannye adalah POSITIF.
  • Tiada perlu usaha berat, yang perlu anda pikul.
  • Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.
  • Tidak perlu bersenam,
  • Vimax Herbs akan mengembangkan tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah. Ini akan membuatkan zakar anda keras, panjang dan kuat.
  • Meningkatkan dan menjaga kualiti sperma
  • Mengawal kesuburan dan potensi lelaki
  • Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
  • Sperma yang lebih aktif.
  • Pancutan yang lebih kuat dan bertenaga.

Sebab itu dengan pengguna Vimax Herbs yang mampu mencapai tambahan 2-3.5" inci setelah menggunakannya

BAGAIMANA CARA MAKAN VIMAX CANADA INI?

  • Anda harus makan sehari 1 biji sahaja. Makan pada waktu pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur.
  • Jika pada hari yang anda inginkan kekuatan dan tenaga lebihan.Ambil 1 biji kapsul (30 minit sebelum seks).
  • Sebotol Vimax Herbs mengandungi 30biji kapsul untuk 30 hari penggunaan. Formula baru ini dirumus khusus, jadi anda tidak perlu makan 3-6 kapsul sehari seperti kebanyakan produk keluaran dan jenama lain.
  • Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
  • Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles atau 9 set vimax atau12 set vimax untuk hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.
    Jika anda rasa kurang selesa, minum air suam dengan kuantiti yang lebih.Anda juga boleh mengambil separuh daripada pil vimax kiranya ianya terlalu kuat untuk anda... Amaran ... jangan ambil lebih daripada 2 biji sehari.
     

 vimax-1

VIMAX ORIGINAL CANADA

 RM 270.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 

Special Offers : Vimax + Pos Percuma

vimax 2month
HARGA ASAL 1 UNIT                     = RM 325.00
HARGA ASAL BAGIUNIT            = RM 650.00

HARGA KAMI UNIT                     = RM 270.00
HARGA DISKAUNUNIT 
------->= RM 470.00
          JIMAT = RM 70.00  
vimax 3month

HARGA ASAL 1 UNIT                    = RM 325.00
HARGA ASAL BAGI 3 UNIT           = RM 975.00


HARGA KAMI UNIT                    = RM 270.00
HARGA DISKAUN 3 UNIT 
------->= RM 700.00
      JIMAT = RM 110.00  
  
vimax 5month

HARGA ASAL 1 UNIT                    = RM 325.00
  HARGA ASAL BAGI 5 UNIT           = RM 1625.00


HARGA KAMI UNIT                    = RM 270.00
HARGA DISKAUN 5 UNIT 
------->= RM 1000.00
         JIMAT = RM 350.00  

 

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2014.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Pagerank